“Je Hebt Het Zelf Gedaan”- de krachtige nieuwe single van Yves Berendse

Yves Berendse is terug met een nieuwe single die je niet wilt missen! Met zijn krachtige stem en pakkende teksten weet Yves je elke keer weer te verrassen en dat is bij zijn nieuwe single ‘Je Hebt Het Zelf Gedaan’ niet anders. In dit nummer zingt hij over een heftige situatie waarin zijn vriendin hem bedrogen heeft en later spijt krijgt. Maar Yves is resoluut en zegt: “Je hebt het zelf gedaan” – geen medelijden, geen tweede kans.

Het nummer is opnieuw een aanstekelijke uptempo song die je na één keer luisteren niet meer uit je hoofd krijgt. Het is de perfecte anthem voor iedereen die ooit bedrogen is en de kracht heeft gevonden om verder te gaan. Maar het is niet alleen de single die ervoor zorgt dat Yves’ fans in de wolken zijn. Hij staat namelijk op 25 november voor het eerst in de AFAS Live en de kaartverkoop gaat als een speer. De show is bijna uitverkocht.

Yves heeft dit nummer samen geschreven met Oliver Rosa, Nienke van der Velde en Robert Fisher en is wederom geproduceerd door Justin Pieplebosch en Edwin de Groot.

Scroll naar boven