Yves Berendse in de Ziggo Dome!

Yves Berendse heeft zojuist bij Radio 538 zijn concert in de Ziggo Dome, Amsterdam aangekondigd op 28 juni 2025. Het wordt het grootste concert tot nu toe uit de carrière van de zanger. Kaarten zijn vanaf maandag 8 juli beschikbaar om 10:00 uur via www.yvesberendselive.nl.

Yves Berendse kijkt uit naar het concert: “In de Ziggo Dome staan artiesten van wereldfaam waaronder mijn eigen helden. Dat ik daar nu een concert mag aankondigen, is een grote eer voor mij. Een jongensdroom die uitkomt. Ik ga groots uitpakken samen met mijn band. Ik kan niet wachten!

Yves Berendse werd bekend met nummers als ‘Zin In Jou’, ‘Vakantieliefde’ en ‘Lust. Zijn grootste hit heeft hij momenteel met het liedje ‘Terug In De Tijd’ wat al weken hoog in de Top 40 staat, mede dankzij de populariteit van het nummer op TikTok. Yves Berendse gaf onder andere een eigen uitverkochte show in de AFAS Live, Het Concertgebouw en openluchttheater Caprera. Na zijn theatertour is Yves deze zomer onder andere te zien op De Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion en Royal Park Live in de tuin van Paleis Soestdijk.

De Nederlandstalige muziek zit de laatste tijd enorm in de lift. Getuige het grote aantal Nederlandstalige hits in de hitparade. De liedjes van Yves zijn daar een goed voorbeeld van met ‘Terug In De Tijd’ die een jaar na release momenteel een grote hit is geworden dankzij een viral op Tiktok. 

Tickets
Kaarten zijn vanaf maandag 8 juli beschikbaar om 10:00 uur via www.yvesberendselive.nl.

Scroll naar boven